#громадськемісце Молодь підтримує своїх улюбленців барабанною дріб’ю. #вінниця #vinnytsia

Молодь підтримує своїх улюбленців барабанною дріб’ю.

  • В неділю 13 жовтня на стадіоні Локомотив відбулася гра 6-го туру чемпіонату Вінницького району з футболу у другій лізі.
  • До гравців Козятинського «Локомотива» завітав один з лідерів друголігівського дивізіону «Олімпік» з Вороновиці.
  • Як проходила ця цікава зустріч наш репортаж з місця події

«Олімпік» в першості області вдало стартував. Команда в своєму активі має 10 очок і після 4 зіграних ігор впевнено почувається в турнірній таблиці на другому місці. Саме гості розіграли м’яч з центру поля і пішли вперед. Ініціативою на полі «Олімпік» володів хвилин 15. Потім «Локомотив» вирівняв гру і частіше став гостювати ближче до воріт суперника

В середині першого тайму футболісти «Локомотива» розіграли непогану комбінацію і Назар Дмитрук відкрив рахунок в матчі. Тут ми й почули від вболівальників і вболівальниць «Локомотива» барабанну дріб. Ще до перерви на відпочинок Юрій Дячук подвоїв рахунок і за рахунку 2:0 футболісти пішли у роздягальню.

Відео дня

В дебюті другої 45-ти хвилинки «Локомотиву» вдалося забити швидкий гол. Це Андрій Кашперовецький першим був на м’ячі і відправив його з близької відстані у ворота. Після третього взяття воріт «Олімпік» відчув, що відіграти 3-и м’ячі їм буде складно. А у «Локомотива» на полі все виходило. Склалося враження, що у роздягальні у них виросли крила. Вони накочували свої атаки на ворота суперників обома флангами і центральної зони. Чи то на команду господарів так діяла підтримка барабана, чи вони настільки добре підготувалися на гру з одним із лідерів чемпіонату. Гравці «Локомотива» протягом всього 2-го тайму диктували супернику свій малюнок гри. Вони швидше і краще вибігали від гравців суперника в атаки, а порою змінювали тактику.

«Олімпік» і треба віддати їм належне програючи з рахунком 3:0 були коректними до гравців суперника. Грали, як справжні спортсмени і якби був передбачений приз за саму коректну команду його отримав би саме «Олімпік»

Під кінець матчу «Локомотиву» вдалася хороша атака і Назарій Занюк встановив остаточний рахунок рахунок. 4:0 яскрава перемога «Локомотива»

Після гри ми запитали у гравців «Олімпіка» що у них не вийшло в цій грі, та як вони можуть оцінити стан поля на стадіоні Локомотив? —Поле на таку пору року у хорошому стані, а що не вийшло на футбольному полі треба розбиратися сказали гравці «Олімпіка»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

ДЖЕРЕЛО